Lite uppföljning.....

.... på mitt senaste inlägg. Tänkte idag att någon lottgud eller liknande borde stå på min sida efter mitt bedjande inlägg igår så jag köpte mig 3 trisslotter :-) 2 av dom innebar total förlust men den 3:dje!!!! Nu sitter jag här och funderar på vart vi ska åka.... Vart tycker ni att vi ska åka????










Kommentarer
Malin

Hehe, du är för charmig! Jag skulle tagit två nya och hoppats på en större vinst :-) Men en vinst är ju en vinst iofs ;-) Förstår hur du känner, hade Ewelyn varit större och jag haft mer jobb så skulle jag utan tveka åka. Men ni är ju fler o då sticker det ju iväg en hel drös mer i reskassan :-( Men jag är nästan helt hundra på att dom fick sin semester betald (familjen Annorlunda asså). För gu va dyrt det måste blivit annars :-O Jag hoppas ni kommer iväg nån dag.. Det skulle nog DU behöva, och hela familjen också såklart. Även om drömmen känns långt borta så får man aldrig sluta drömma.. Jag är expert på att ta till med det dåliga och får ofta känslan "att det går aldrig, det är kört". Men som väl är du ju inte som mig utan en positiv, härlig tjej som vågar drömma :-) Stor kram till dig och du bloggar bra =) Fortsätt i samma andra så kommer du få många läsare ;-)

2010-09-27 @ 18:42:59
URL: http://malinmildh.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0