Fika ute på trappen



Idag har vi njutit av vädret. Såg ju inget vidare muntert ut imorse men sen sprack det upp minsann :-) Hämtade Lova som vanligt 11.15 och fick även i samma veva hämta Julia som mådde dåligt i skolan. Hörde igår hur täppt hon var. Fattar inte att hon åker på allt hela tiden, det är hon och Lova som sista tiden varit konstant sjuka.


När vi ätit lunch så gick vi ut, först ner till ån för att kasta sten i vattnet som är en av Lovas favvosysslor ;-) Sen var det rutschkanan och sandkakor i sandlådan som gällde. Jag fixade fika som vi intog på trappen till lillstugan där solen värmde helt underbart. Med jacka och mössa fick även Julia komma ut och fika med oss. Vi var ute i 3 timmar och Elliot sov i vagnen ute med oss hela tiden.


Fred fick åka själv på föräldramötet då vi inte fick tag på barnvakt till de andra (Elliot skulle ju följt med). Så han kom hem från jobbet, duschade och åkte igen ungefär.


Blev sent här ikväll så först nu när kl är 21 så är det lugnt i huset och alla barn sover sen en stund. Snart dags för en trött mamma att sova med...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0