Vi njuter av vädret

Lova vill vara ute hela dagarna när det är sånt här väder och det får hon givetvis vara om vi inget annat ska göra. Vi är ju gärna ute med i detta underbara väder som varit sista dagarna. När man heter Lova så blir man riktigt smutsig av utedagar och då blir det badet:







Idag har Fred hållt på med V70 hela dagen, det han skulle byta gick strålande men så när han skulle åka så lät det konstigt och han kunde inte köra iväg. En drivknut hade pajjat så bilen står kvar hos mamma (han har hållit till i hennes garage) och så får han köpa grejer och fixa det imorgon. Bilar är fantastiskt roligt. & billigt. NOT!!


Fina Anna och Millie var hos oss i förmiddags och fikade och lekte. Supertrevligt som alltid. Elliot och Lova fick så fina grejer.



De här underbara och coola dojorna fick Elliot


Det studsas en hel del på studsmattan vill jag lova, lillsnörpan fullkomligen älskar att studsa :-)



Behöver jag säga hur förväntasfull och ivrig hon var :-D Hon tyckte det tog lite väl lång tid att sätta upp den dock ;-)


Nu väntar en välbehövlig dusch, hängning av en maskin tvätt och lite förberedelser inför vardagen som imorgon kommer åter...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0