12 år

Igår fyllde då min förstfödda älskling 12 år ♥
 12 år som seglat förbi i en rasande fart. Nästa anhalt är tonåring och det känns obegripligt främst eftersom jag själv bara är typ 25 ;-)

Hon fick sedvanlig frukost på sängen såklart med paket.





Hade ju varit lämpligt med kalas igår eftersom hon fyllde på en lördag och allt men det var många som var bortresta, jobbar etc denna helg så därför satsar vi på kalas nästa helg. Däremot kom Wilmer och Patrik förbi med presenter till henne igår och de kom precis när vi skulle fika så de stannade och fikade :-)

Hon fick en plattång modell smal så den är enkel att även locka håret med, värmeskyddande spray och schampo, kläder, presentkort på Ikea då vi ska fixa lite i hennes rum så en garderob bl.a har hon bestämt att hon ska köpa, kalender/agenda och så lösnaglar som hon tycker är så otroligt fascinerande :-)
Jag hittade en modell som hette teenager i fransk manikyr så dom passade hennes små naglar perfekt och var inte otäckt långa alls. Anpassade efter de yngres naglar helt enkelt :-)

♥ Min stora fina flicka är nu alltså 12 år ♥



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0