Vi har varit på kea :-)

Idag var vi på Ikea en sväng, kea som Lova säger :-) Blev lite kik i övriga affärer med. Var något 80-talstema så Richard Herrey och Noice var där och roade, eller nåt ;-) Många affärer hade bord utanför sina butiker där allt kostade 80 kr. En del vettigt, annat var skräp som inte ens var värt 80 spänn.

Vi åt lunch på Ikea, köttbullar men vi fick beställa en extra för när vi väl satte oss till bords kom vi på att Lova aldrig vill ha sås och det hade vi glömt säga till om :-S Sen åt hon 1 (!!!!) endaste köttbulle :-( Hennes mage är paj igen :-(

Sen åkte vi vidare till kära mor för en fika. God äpplepaj med maräng hade hon gjort. Jag har dock mått tjyvtjockt hela dagen så kunde inte få i mig så mycket. Vi var samlade alla 3 syskon och det är inte så ofta. Julia och Wilmer fattades tyvärr, Julia var hos en kompis och Wilmer hos Patrik.

Mamma har en gammal fin pump i trädgården och den tycker tjejerna, Ewelyn och Lova, är väldigt rolig. Vatten är ju toppen :-)






Finaste lilla Adam (syrrans lille)


1 månad är lille finingen imorgon <3


Elliot däckade i Adams vagn, halvsittande men uj så skönt han sov <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0