Helgen

Lillfisan blev ju sjuk igen så helgen har inte inneburit några större bravader för familjen. Jag rymde dock lite igår, hämtade syrran och mamma och så åkte vi till Återvinningen i Motala och käkade sen lunch på stan. Gott och trevligt. På Återvinningen köpte jag 6 st dessertglas, 5kr styck. Rena rånet ;-)

 
Sen var det ju förstås soffmys och Melodifestivalen på kvällen, en ganska lam tillställning igår tyckte jag. Årets programledare, inslag osv är allt annat än roligt och bra. Så är låtarna dåliga så är programmet inget vidare att ha faktiskt, trist men sant.

 

Denna dag blev det sen och lång frukost och middagen intog vi på en pizzeria. Som en liten utflykt så att även sjuklingen fick se något annat än husets fyra väggar denna helg.

 

Lova är piggare idag och så gott som ingen feber men hon får vara hemma imorgon.

 

Imorgon är det Alla Hjärtans dag och vi är samlade hela familjen så det får bli mysfika imorgon eftermiddag när alla är hemkomna :-)

 

Kära mor fyller år imorgon med men tror inte hon ska ha något för att fira sig och har man inget kalas får man inga presenter ;-) Nej då men hon får väl något litet paket en annan dag, när vi ses.

 

Trevlig start på nya veckan allesammans!





SlappNina i mörkret




 



Kommentarer
Malin

Söt hon är med tofs :-) Synd att Lova var hängig igår annars hade ni kunnat titta upp :-) Kram

2011-02-14 @ 07:21:40
URL: http://malinmildh.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0