Yttepytte och blå skyddstossor

Innan jul så fick Lova tag på Julias chokladkalender i ett obevakat ögonblick och lyckades snabbt kasta in en chokladbit i munnen. En helt ny värld av smak öppnade sig för henne och hon kunde inte sluta säga"mmmmm". Därmed lärde hon sig att den där fina kalendern innehöll smaskiga saker och vid ett tillfälle var hon med Julia uppe i Julias rum och hon fick syn på kalendern och grät "omkull" Julia som sa "-Du får smaka en pyttepytte bit då".


Fr.o.m den stunden så heter choklad "yttepytte" för Lova :-) Varje gång hon ser choklad så säger hon med len stämma "yttepytte".

 

När vi var på Vårdcentralen i onsdags så var Lova mycket noga med att hon skulle ha sådana där blå skyddstossor över skorna så medan jag satte på mig dessa så tror jag utan att ljuga att hon under tiden sa "Lova me!" 20 ggr. Så så fick det bli och det var mycket intressant att ha dessa fiiiina blå plasttossor på fötterna :-) Märkligt nog så var det inga problem att få henne att ta av dom sen.


Världen är stor och full med upplevelser när man är 2 år...




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0