Lova har tråkigt!



Denna lilla snörpa låter tydligt meddela när hon är rastlös och har tråkigt. Jag förstår henne, det fullkomligen (ursäkta) pissar ner regn ute och ingen som helst vill vara ute. Inte ens Lova. I stugan finns inte mycket utrymme och hon har inget rum att leka i som hemma, de saker vi tog med har hon sedan länge tröttnat på. Till hennes större syskons förtret så roar hon sig framför en film max en kvart sen är hon igång igen. De önskar nog att vi kunde sätta henne i soffan, slänga på en film och där satt hon sen i 1 1/2 timme. Men icke. Bra tycker i och för sig jag egentligen men i detta fall vore det onekligen lite skönt om hon kunde avnjuta en film :-) För så fort vi har fullt upp med Elliot, mat, diskning etc och de stora barnen roar sig med sitt så blir hon grymt rastlös, känner att hon inte får någon uppmärksamhet alls och ingen har tid med henne. & DET går INGEN obemärkt förbi i denna stuga när Lova känner så!


Sitter någon vid tv:n kilar hon snabbt förbi och trycker av, inte bara en gång utan femton, ligger de stora barnen och läser tänder och släcker hon lampan, inte bara ett par gånger utan en miljard typ! Hon ritar där hon inte får rita, trycker ut tvål över hela toaletten, slänger ut alla spel med pjäser på golvet osv osv. Hjälper inte dessa aktioner så går hon över till lite mer våldsamt beteende såsom tjuvnyp, rivs, rycker i hår och därefter kommer smällarna och de rejäla nypen som t.om får hennes större syskon av brista i gråt.


Vi tillrättavisar henne givetvis ordentligt varje gång hon bär sig illa åt oavsett det gäller att göra hyss eller slåss men det tycks vara som att hälla vatten på en gås och sekunden efter uppläxningen är hon igång igen. Enbart för att hon vill att vi ska vara med henne för hon har så evinnerligt tråkigt.


Så SNÄLLA solen, kom tillbaka!!!!! Vi vill ha en glad Lova som lyser som en liten sol hon också och vi vill bada och ha strandmys! Pliiiiiiiis! ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0