Måndag

Efter lunch gick vi nedåt stranden. Tyvärr försvann solen när vi kom dit men barnen badade ändå. Sen köpte vi glass och skulle sen gå nedåt centrum men då började det dugga så vi riskerade inget utan gick "hemåt". Jag, Julia och Wilmer tog sen bilen till centrum, strosade lite, handlade mat och lite lyxfika:




Stranden är helt underbar så vi hoppas verkligen på fint väder i veckan. Sanden är ljuv att gå i, vattnet klart och det är långgrunt. Bästa är ju att det inte blir trångt, den är ju liksom milslång :-)



Tyvärr fick vi "klyxa" Lova idag då hon inte gjort nr 2 som hon bör sista dagarna. Hoppas nu att det kommer igång igen. Så himla synd om henne. För övrigt har hon varit piggare, bara hostan kunde ge sig lite. Den är hemsk.

Nu ska vi slappa lite, har ätit kvällsmat och tänkte kolla lite på film allihopa. Ska bara se om minste finingen känner för att sova först :-)

Lite bilder:













Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0