Playdate

Denna dag har den minste familjemedlemen faktiskt sovit bort nästan. Inte likt honom alls om man nu kan säga så om en 3-månaders bebis. Vilket han snart är, 3 månader. Hua vad tiden går.


Har varit och handlat ett par små presenter och ett par tunna sommarjeans till Elliot. De är oslagbara, mjuka och luftiga men ändå tuffa jeans.


I eftermiddag har jag och Lova varit hos Anna och Millie på playdate. Är det inte bara fint när man som vuxna får prata en massa samtidigt som barnen leker :-) Alla nöjda och glada. Så det blev en härlig eftermiddag i solen med fint sällskap och gott fika. Millie fick en försenad 2-årpresent, ett sånt där mjukt tråkigt paket. Var mysigt att göra något ensam med Lova, det var på tiden att hon fick odelad uppmärksamhet av mig en stund. Eller odelad och odelad, Anna och Millie fick ju sin del med såklart :-D men inga syskon som pockade på min uppmärksamhet.


Lova är nu hos farmor och ska sova där inatt. Julia ska sova hos en kompis och Wilmer är hos Patrik. Så det är bara lilleman hemma och han sover. Mycket konstig känsla, så tomt här hemma. En matbit och sen film tillsammans med Fred, kan nog bli en skön kväll.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0