Sommaren med Göran

Kom och tänka på "Sommaren med Göran" och sms:et "-Hoppas du får ku* i Midsommar!" De flesta vet nog vad det ska vara för ord och de flesta vet nog vad det blev för ord i sms:et :-O ;-P Hahaha!

**********************************

Funderar på att ta med barnen till Lillsjön och bada imorgon. Wilmer åkte till Patrik idag efter daglägret och kommer hit imorgon kväll igen. Så Julia får väl ta med en kompis om vi ska åka och bada. Så varmt som det varit idag så är ju bada det enda vettiga att sysselsätta sig med, Julia har tjatat om det hela eftermiddagen idag.

Avbokade förresten vaccinationstiden idag. Elliot har varit lite småsnorig även om det i princip är över nu men det och att det ska vara görvarmt kommande dagar gjorde att jag inte tyckte att det var toppen att göra det idag. Feber i 35 graders värme känns som vi kan bespara honom om vi kan påverka det, som vi i det här fallet kan. Ny tid skulle skickas.

Nu är det godnatt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0