Första advent

Denna dag hade vi avsatt för fix med Wilmers rum så det skulle bli ordning på det så nu äntligen är det klart. På loppissidan på Fb hittade jag av en slump en tjock-tv widescreen med tv-bänk för 200 spänn så det slog vi till på. Så nu har han en stor tv att spela tv-spel på :-) Platt-tv får de allt vänta med, de får hålla tillgodo med den stora vi har i vardagsrummet. Bäddsoffan är på plats och en storrensning och rejäl städning resulterade i ett jättefint rum.

Nu är det bara det f.d tv-rummet där uppe som ska fixas i ordning med.

Julia och Wilmer åkte till syrran ett tag i eftermiddag, jag bakade en kladdkaka som de kunde festa loss på där. Julia kom sen i princip bara hem och åkte tillbaka till syrran för hon skulle sova där inatt.

När jag kom hem efter att ha skjutsat henne möttes jag av detta:



Lilla mumsan hade slocknat på soffan medan Fred nattade Elliot.

Adventspynt är uppe och det är så mysigt i alla fönster överallt, det är något visst med ljuset som stjärnor och ljusstakar sprider.

Nu blir det kaffe, lite tv och sen sova.

Har det fläktat något hos er idag? :-O Här har varit rent förskräckligt, stundvis har det känts som att taket skulle lyfta. Hoppas stormen bedarrar under natten, gillar inte blåst. Får hellre regna än blåsa för regn kan man åtminstone skydda sig emot och vara ute i, när det blåser såhär så går det ju inte vara ute. Lova blåste nästan iväg när vi skulle åka till affären förut.

Trevlig söndagkväll på er!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0