Jordens längsta tupplur

Allt flöt på så bra på morgonen och meningen var att Lova skulle till dagis på den vanliga eftermiddagstiden som är på torsdagar. Elliot somnade strax efter 11 så Lova och jag byggde lego, Lova duschades och så åt vi lunch. 12.30 och Elliot sov fortfarande. 13.15 ringde jag dagis och sa att Lova kommer men lite senare, hon skulle varit där 13. Gick sen in till Elliot som inte rörde en fena så det var bara att gå ut igen. 14.15 slog han upp sina blå. Jordens längsta tupplur ;-) Hungrig men pigg och glad. Dock var det ju bara att inse att dagis fick utebli idag. Men imorgon så...

Dagen blev lite konstig, vi gick ju liksom bara runt och väntade på att Elliot skulle vakna så vi kunde fixa oss och åka. Så inget vettigt blev gjort och Lova har kört "ångvältsstuket" hela eftermiddagen. Rivit ut det mesta hon kommit åt. Klättrat, kastat och bråkat en hel del. Rastlös var bara förnamnet. Men lite frisk luft gjorde sen susen.

Syrrans vagn komm idag så ikväll har hon, jag och lilla Adam varit och hämtat den. Jättefin och den kommer garanterat vara bättre än den hon haft tills nu.

Storförhör ikväll för Julia som har prov i NO imorgon, många olika sorters träd med fakta, kretslopp och fotosyntesen. Är bra för en avdankad och trött hjärna som min att skaks om i samband med barnens läxor och prov :-)

En sen kvällskopp med kaffe nu och sen sova....



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0