Premiärtur



Idag blev det sittvagnspremiär, vi har väntat in i det längsta men nu var det dags. Jag såg hur han riktigt njöt, han blev liksom lite drömsk i blicken :-) Så det var succé med det bytet vill jag lova.

Kom iväg hemifrån 7.10 imorse och ändå klev vi in på röntgen exakt 7.50 :-S Hade ju inte en tanke på morgontrafiken samt alla ombyggnationer som pågår på US som gör att man får åka hiss upp och sen ner och sen gå en herrans massa omvägar. Men vi var ju punktliga i alla fall :-P

Solig och glad som han är vår lille kille så charmade han tanter som passerade oss och personalen på röntgen. Man kan ju inte annat än bli lycklig av ett stort, brett, tandlöst leende från en 6-månaders :-)

Men huu vad det börjar bli kallt. 6 grader bara när vi åkte hemifrån. Nu gick vi knappt något utomhus men känns som det annars börjar bli dags för fleeceoverall för Elliot snart. Det är med ett visst magknip jag tänker på overaller, mössor, vantar, underställ, kängor och so on i samma mening som Lova :-P Men det är en senare fråga, nu tar vi den något mer lättklädda hösten först.

Hoppas ni får en fortsatt skön fredag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0