Stolt

Är så stolt över mina stora tu. Julia som var så nervös innan tandläkaren igår var så duktig och även att inget gjordes då tanden hon hade ont i är en mjölktand som snart lossnar då den är lös så märktes det inte alls att hon var nervös. Wilmer fick inget annat än beröm igår på sitt utvecklingssamtal. Kan alltid sina läxor vid förhör, kämpar när det är motigt och är väldigt duktig på engelska och matte. Självklart behöver de inte på något sätt vara bäst eller alltid göra toppen ifrån sig, vi har inga som helst krav på dom mer än att de gör det ska och det som det förväntas av dom men när det går såhär bra så blir man både lättad och glad. För allt blir så mycket kämpigare för de små ungarna när det går tungt, när det är svårt och de inte har motivation.

De perioderna kommer ju, nästan med all säkerhet. Så vi gläds åt att det just nu är såhär.

Var förbi hos en av mina kusiner och hans tjej igår. Christian jobbade så det var bara Michelle och vovvarna hemma. Den minsta en valp, alldeles BEDÅRANDE söt. Deras hem är som att kliva in i en katalog. Så personligt och fint. Michelle köper möbler i massor på loppis och gör i ordning och det är såååå himla fint. Superduktig tjej.

Idag är det BVC för lillskrutten och sen ska vi på fikadejt hos Ullis och hennes tjejer i eftermiddag. Ska bli så roligt, längesen vi sågs nu.

Njut av en vacker skärtorsdag finingar!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0