Tar ett djupt andetag...

...och pustar ut! Förändringarna i svärmors lungor var inte cancer! Vi är så glada! De vet inte riktigt vad det är men inga prover, undersökningar, röntgen och tester tydde på cancer. Frisklevnadsmänniska som hon är och slutade röka för 25 år sen så hade det varit så tragiskt om hon drabbats av lungcancer.

Läkarna vet inte vad det är men eftersom de uteslutit cancer och hon mår bra så lutar det åt att hon bara kommer få gå på lungröntgen med jämna mellanrum för att se så förändringarna inte utökas en massa.

Ja ni förstår själva att det här är en enorm lättnad. Cancer känns som om det finns i varje familj i någon form nu så visst är man rädd. Tror det gäller de flesta.

Nu inväntar jag en familj som ska köpa vår studsmatta, vi uppgraderar lite så att alla barnen kan hoppa med glädje. Inte samtidigt dock. Den vi har nu är för de lite mindre barnen och de stora vill fortfarande hoppa med.

Sen hämta Julia hos kompis och sen natta småbarnen.

Vad har ni gjort idag?



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0