Det gick bra!

Vår lilla skrutt behöver ingen operation. Wiiihaaaaa! Neurokirurgen vi träffade var jättebra och noggrann. Han visade oss bilder på hur de barn som de opererar ser ut och det var mycket värre på dessa små än på Elliot. Förhoppningsvis har det stannat av nu, annars skulle vi återkomma till den läkare vi träffade idag. Det hade ett jättekonstigt namn som jag försökte memorera för att läsa lite om sen när vi kom hem men det har helt fallit ur minnet. Minns bara att det innehöll th och y :-O

Det är inte skadligt på något sätt utan är en kosmetisk grej om det blir väldigt framträdande, då opererar de när de är små så de slipper framtida "obehag".

Det enda som kunde ha en inverkan utöver skönhetsmässigt så var det att en del barn med detta är något senare med talet. Men vad gör det.

För er som undrar så är det den "söm" vi alla har i pannan, den som för samman de två skallplattor vi har i pannan som slutit sig för tidigt. Den sömmen sluter sig tidigast av sömmarna i skallen, bara när barnet är några månader men på dessa barn har den med all säkerhet slutit sig redan innan födseln.

Nu pustar vi ut, så himla skönt!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0