En himla massa skoj!

Igår var vi och firade svärmor som fyllt 69 år, massa god mat och fika. & innan vi åkte hem så fick vår (hrmpf!) konstnärliga sida sitt då vi gick lös med gatkritor på farmors plattor :-)
 
 
 
Precis 1 år mellan headern och ovan bild men det var inte lätt att få en bild där de små satt still eller inte grimaserade :-D
 
Svängde förbi vårt lilla köpcentra här på orten igår då de ska lägga ner en av butikerna, Karlsson. De har haft utförsäljning på allt och nu var det 10 kr för allt i butiken. Väldigt utplockat såklart men lite smågrejer hittade jag allt :-)
 
& så har de gjort om Team Sportia där till en outletbutik så de kommer alltid ha 50-70% på allt i den butiken och de har MASSOR! & det är toppen för en stor barnfamilj där det ständigt växs ur regnställ, vinterställ, gympakläder, skor osv osv :-)
 
Nu ska vi ge oss iväg för att heja fram Wilmer och resten av grabbarna i hans lag till vinst i bortamatch. De är väldigt nära serievinst nu vilket är superkul för dom. De är så himlans duktiga!
 
Vad gör ni denna söndag vänner?
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0