Myspys

Under julledigheten var det tänkt att Fred skulle ta med sig Lova och Elliot och sova över hos farmor en natt men eftersom de byttes av med att va sjuka de små så blev det inget men i fredags blev det av. Wilmer åkte till Patrik då med så det innebar att Julia och jag var helt ensamna. Jag mådde/mår inte helt hundra men vi har myst en massa ändå.

 

I fredags kväll gjorde vi egen kebab med bröd och kollade tv. Tända ljus, tyst i huset och tjejsnack. Det var längesen! Tonåring som hon är så är hon oftast uppe längre än mig så jag somnade först :-O Kl halv nio igår morse väckte hon mig och jag kom upp till ett nystädat hem och frukost. Hon hade på kvällen när jag somnat plockat undan saker, plockat i och ur och kört diskmaskinen, torkat bänkar, tagit ut soporna och dammsugit. & som sagt gjort frukost, som om allt annat inte vore nog. Tända ljus på bordet, goda smörgåsar, kaffe och ägg. Älskade Julia! Jag blev så glad så jag blev gråtmild. Hon vet den flickan hur man gör sin mor glad.

 

 

Så för att visa min tacksamhet förutom pussar och kramar så åkte vi in till stan och åt lunch och hon shoppade lite för sina presentkort hon fått i julklapp och så avslutade vi med Maxi och inhandling av mat.

 

Väl hemma hoppade Julia ner i ett bad och jag hade bestämt redan innan att jag inte skulle göra något annat än något för mig själv. Så jag kröp ner under en filt i soffan med tända ljus och en bok som jag köpte idag (den återkommer jag om) och bara njöt.

 

Fulltankad med energi, kärlek och längtan tills F och småbarnen kom hem.

 

De hade haft mys hos farmor och var så nöjda och glada.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0