Pulka och spysjuka!!

Gårdagen var skön och mysig och efter att ha grundat med chili con carne så klädde vi oss varmt och gav oss iväg till pulkabacken. Något som är roligt för stor som liten!
 
 
På hemvägen började jag känna mig lite illamående och jag hann inte mer än innanför dörren här hemma så drog eländet igång :-( Första timmen stod jag böjd över toaholken och tömde inte mindre än 8 ggr, sen minskade det till en gång i timme ett antal timmar framöver. En timme efter att jag börjat satte Wilmer igång och ett par timmar efter honom Lova. Så det var cirkus här kan jag lova, som väl var somnade Elliot skapligt så F kunde agera sjukhjälp här hemma. Han tömde hinkar, bytte lakan, duschade Lova, hämtade saft, hämtade vatten, tvättade osv osv.
 
Minuterna är lätträknade som vi sovit inatt. Wilmer kräktes sista gången vid 3 inatt och Lova vid 4 men sen kom vattnet upp som hon drack vid 8 imorse. Men sen dess har det varit lugnt men vi mår ju skit rent ut sagt. Både Lova och jag har ont i magen och är allt annat än pigga, Wilmer är nog piggast av oss tre. Så nu får vi se om F och Julia ska åka på det. Hoppas ju att detta är Elliots smitta så han inte ska få det igen. 
 
Enligt dagis så har det varit lång inkubationstid på denna magsjuka, har gått flera dagar mellan fallen för dom flesta i familjer som haft det. Precis som för oss med undantag för att vi satte igång flera på en gång efter dessa dagar.
 
Sen kan ju meddela att ät INTE chili con carne om magsjuka finns omkring. Kommer inte kunna äta det på TIDER. Hua!
 
Hur har ni det ute i stugorna?


Kommentarer
Louise

Nä men urk, att ni åkte på det ändå :-O :-(
Krya på er, kram!

2013-01-28 @ 14:29:39
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0