Sprucken läpp

Är precis hemkommen från akuten. Lillstrumpa ramlade så illa i Julias rum, rakt på benet på hennes nattygsbord och slog i underläppen. Blodet fullkomligen pumpade och det såg allt annat än trevligt ut, en flik som liksom låg lös.
 
2 timmar tog det på akuten idag, rekordtid! Mun-och käkkirurgen sa att gossen slagit sig på rätt håll, vågrätt och inte lodrätt. Det sistnämnda hade nämligen behövts sys men det gjorde inte detta. Fliken kommer läka ihop av sig själv och inte lämna några kosmetiska spår efter sig (och det kan ju vara viktigt för honom när han blir äldre). Skönt för honom att inte behöva sy men jag hade nog tyckt att ett stygn kunde varit på sin plats för fliken ser allt annat än trevlig ut och han biter och grejar på den. Hua!
 
Men det är ju finfint läkkött i en liten som denna samt att munnen har en förmåga att läka snabbt så jag hoppas fliken snabbt lägger sig tillrätta och slutar glappa.
 
Nu sover han gott, han var helt förbi när vi kom hem.
 
Själv ska jag ta en alldeles för sen kvällskaffe men vad göra, den måste bara intas liksom och just ikväll blev den förskjuten av olycka. Bara att gilla läget och njuta av den oavsett tid ;-)
 
Sov sött när det blir dags för det!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0