Studiedag och världens mest generösa tjej ♥

Idag har alla barnen haft studiedag här och Julia har varit i Ullared. Fritidsgårdarna här omkring gick ihop och ordnade en bussresa till Gekås och Julia som hade kvar pengar som hon sparat sen sitt sommarjobb och födelsedagspengar nappade givetvis på detta. Så tillsammans med en kompis följde de med. För en liten stund sen kom hon hem, glad i hågen med en massa fina grejer.
 
 
En unge med stort varmt hjärta ♥ hade också köpt presenter till oss andra. Vilket jag sagt till henne innan att hon inte skulle lägga pengar på (känner henne ju och anade att en sådan tanke fanns hos henne ;-) ) men det hade hon gjort ändå och givetvis blev vi jätteglada. Lova fick en barbie, block och penna och ett gosigt örngott. Elliot fick en STOR terrängbil (som hon nog ska spara och ge honom i julklapp) och polisbil och ambulans. Wilmer fick parfym, hårvax, godis och duschcreme.
 
Fred och jag fick, plastpåsar, julomslagspapper och snören, godis, duschcreme och lite annat.
 
Fantastiska tös som köper presenter sådär när hon åker iväg, hon älskar att ge bort saker och göra andra glada.
 
Mamma hjärtat blir väldigt mjukt och varmt!
 
& hon hade köpt så bra saker till sig själv med, som ni ser på bilden :-)
 
Nu blev jag ännu mer sugen på att åka dit, handla lite julklappar där är ju perfekt. Man får så mycket mer för pengarna där och är man ett par stycken som åker och delar på bensinen så blir ju inte det heller någon stor kostnad. Men som fattig student och med en tandläkarnota förra veckan på 3000 kr så får Ullared stryka på foten.
 
En annan gång :-)
 
Brukar ni åka till Ullared? Har ni några särskilda saker som ni alltid köper där?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0