Barncancerfonden

På förmiddagen när jag satt med Lova i famnen och hon hade hög feber var hon som en liten trasdocka, glödhet och ville varken äta eller umgås. Bara vara. Ligga i min famn och slumra. Mina tankar gick då till de föräldrar som får genomgå varje förälders värsta mardröm. När ens barn blir allvarligt sjuk. De som får sitta och vaka över sina små liv i ovisshet om hur framtiden ska bli. De små barn som ska vara fulla av liv, energi och livsglädje men som istället ligger i smärtor, totalt orkeslöshet och är och får vara allt annat som ett barn ska behöva. Tankarna går som kalla kårar genom kroppen. Jag har bara lust att skrika "snälla låt allas våra små barn få vara!!!". Ingen kan förstå eller sätta sig in helt i det om man inte genomgått det men alla vi som förskonats från det och förhoppningsvis också ska fortsätta förskonas från det förstår ändock att det är det värsta tänkbara en familj kan drabbas av.


Det finns så mycket olika saker att skänka pengar till och om man nu väljer att skänka något så kan det vara svårt att välja. Många fonder och föreningar kontaktar en för att be om en bidragande slant och det är "lätt" att bara säga nej rakt av. Jag tycker dock att alla vi föräldrar bör skänka en slant åt exempelvis barncancerfonden. Det är det minsta vi kan göra. Istället för att köpa den där tidningen eller vad det må vara, skänk den till forskning för alla sjuka barn. Oavsett det är 10 kr eller 200 kr så är det en gåva och ett sätt att bidra till att sjukvården i slutänden ska kunna friskförklara fler och fler barn som drabbats av sjukdom. Ingen av oss vet om det är vi som en dag står där med ett sjukt barn och vår innersta önskan är att det skulle finnas mer pengar till forskning och vård.


Så tänk till och se över om inte just du skulle kunna skänka en månatlig summa till barncancerfonden.....


http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Gavor/

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0