Blåsljud

 
Vi har varit på vårdcentralen jag och Elliot. Elliot har en tid nu varit så trött, inte alls sitt pigga vanliga jag. Först trodde vi att det hade med att göra att den ena förkylningen avlöste den andre men nu har han varit infektionsfri ett par veckor och fortfarande lika trött.
 
Läkaren sa att efter körtelfeber kan vara trött flera veckor, t.o.m månader och på såhär små barn är det inte säkert att man upptäcker att de har just körtelfeber utan tar det som en vanlig förkylning med feber.
 
Han var sååå duktig, satt helt still och gjorde precis som doktorn sa och sa inte ett pip när de tog blodprov. Han var bara nöjd och tillfreds :-)
 
Infektionsprov, blodsocker och blodvärde togs och allt var bra. Men han hörde ett litet blåsljud på hjärtat :-( Det skulle kunna vara boven i dramat sa han. Vi ska tillbaka om ca 3 veckor och lyssna igen och se hur läget är då. Är blåsljudet kvar så ska han remitteras till barnläkare på sjukhuset.
 
Hoppas han piggnar till och att blåsljudet försvinner!
 
 
 


Kommentarer
Louise

Stackars liten :-( Hoppas oxå de försvinner och allt blir som vanligt. Fy vad man blir galen av oro då det är något med ens barn :-S
Stor Kram!

2013-04-03 @ 12:39:25
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0