Smygsovaren

Han får inte sen ett par månader tillbaka sova på dagarna längre. Om han gör det, om så bara en sisådär 20 min, så förskjuts nattandet på kvällen med flera timmar. Men han vill så gärna sova på dagen. & han skulle behöva det om det nu inte vore för att klockan blir alldeles för mycket på kvällen och allt blir tokigt.
 
Men nu kommer vi på honom, var och varannan dag med att smygsova. Han går undan och efter ett tag undrar vi varför det är så tyst. Han bäddar ner sig varhelst han kan. På soffan, i Wilmers säng, i Lovas säng, sin egen säng, i saccosäcken hans. Noga stoppar han om sig själv och somnar gott.
 
Idag låg han i vår säng och sov så gott när jag hittade honom, stängt dörren hade han gjort med. Den lille b.u.s.e.n.
 
 
Om en vecka är det dagisdags igen och då blir ju allt lite annorlunda men anar att gossen kommer vara riktigt trött både där och härhemma på kvällen. Så kanske de måste få erbjuda honom en liten powenap på 10 minuter i soffan på dagis i alla fall :-) Första veckan åtminstone innan vanor och rutiner sitter igen.
 
Har vardagen dragit igång för er än vänner?
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0