Liten sjukling

Lovasmulan vaknade vissen igår morse så hon fick stanna hemma från förskolan. Elliot fick dock gå, han har det roligare där när det är sjukt hemma och han är frisk.
 
Helt plötsligt kom febern och akut magvärk på Lova. Jag ringde VC och de hänvisade till akuten då det inte fanns några förkylningssymtom utan enbart magvärk och feber. Så så fick det bli :-(
 
Det visade sig vara förstoppning. Lova hade VÄLDIGA problem med det när hon var mindre. Inget för känsliga, men det kan tydligen vara så att det sätter sig en klump med avföring långt upp i tarmen och det den lösare avföringen kan ta sig förbi och därför kan det vara svårt att upptäcka förstoppningen om barnet inte själv påpekar det eller klagar över att det är svårt att gå på toaletten. Det har hon inte gjort så det har gått oss förbi.
 
Vi fick med klyx hem som vi skulle ge henne. Efter det kom det en del och det mest akuta magonda släppte. Men hon hade fortfarande feber på eftermiddag och ont i magen plus att hon kräktes en gång på eftermiddagen. Jättedålig var hon lilla skruttan ♥ Vi köpte en till klyx igår kväll, då vi efter samtal med sjukvårdsupplysningen kom fram till att det förmodligen satt kvar avföring i tarmen. Vi gav henne det men då kom knappt något.
 
Just nu har hon ingen feber men hon har varit som en liten brasa inatt.
 
Hoppas det släpper av, annars måste vi åka in idag igen.
 
 
Lilla lilla älskling ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0