Lovas rum

När man kommer upp på övervåningen från vår trapp så är det en liten hall och "efter" den är en stor hall som ligger mellan Julia och Wilmers rum som är mitt emot varandra. Detta rum har vi haft som tv-rum men nu en tid har det bara varit en salig röra där och vi har inte vetat vad vi ska göra med det riktigt.
 
Men så föll det sig naturligt att Lova och Elliot behövde varsitt rum, för husfridens skulle både dag. och nattetid ;-) Så stora hellen fick helt enkelt bli Lovas rum :-)
 
Tanken är att vi ska sätta upp en enkel vägg för att skilja av Lovas rum men i dagsläget har vi bara skilt av halva med hjälp av en stor expedit hylla från Ikea.Julia passerar hennes rum för att komma in sitt men ingen behöver gå igenom Lovas rum för att komma vidare så hon bryr sig föga om vägg just nu. Dessutom finns en dörr från lilla hallen in till stora så vill hon komma undan från Elliot så kan hon bara stänga den.
 
Så lite bilder då :-) Hennes leksaker är inte uppe än, det ska vi ta nu i eftermiddag annars är det så gott som klart förutom några tavlor på väggarna, en skrivbordsstol och en spegel.
 
Före (pågående):
 
 
 
Efter:
 
 
 
 
Hon är så nöjd och glad lilla mumsan! ♥


Kommentarer
Melanie

åh så fint! jag förstår att hon är glad över sitt nya rum!

2014-04-04 @ 09:52:16
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0