Jag lever!

Jodå jag lever och mår bra :-) Har bara varit väldigt intensivt sista dagarna. Smörgåstårtor och fix i slutet på förra veckan inför lilla Adams dop som sen var i lördags. En mycket lyckad dag. Han var så go och glad lilla pojken.

Igår började vi inskolningen på förskolan med vår lille prins. Än så länge går det jättebra, han tycker det är spännande och roligt men så har vi varit med hela tiden dessa två dagar. Hoppas det ska gå bra när vi ska börja lämna korta stunder med.

Det värker en del i mammahjärtat. Att liten ska börja på förskolan är ett avslut på en lång tid som bara flugit förbi och början på något helt nytt. Kan inte begripa vart tiden tar vägen.....

Jag återkommer så snart allt lugnat ned sig lite, fortfarande full rulle nämligen.

Hur har ni det vänner?

Godkväll

Kväll i stugan. Solen har värmt gott idag. Hoppas den lyst skönt på er med.

Ska lägga mig snart då morgondagen är full med tider att passa. Närmare bestämt, 11.15, 11.30, 12.00, 13.00, 14.30 och så avslutas alla hålltider med utvecklingssamtal med Julia 16.45. Så jag kommer köra bil hela dagen imorgon varvat med att hoppa ut och in i bilen :-O

Blir trött bara jag tänker på det. :-P

Önskar er redan nu en trevlig onsdag och en god natts sömn!

Nu är det roligast att bara gåStorasyster (Lova) pockar i bakgrunden på lillebrors uppmärksamhet med sin gälla  stämma ;-)

Linslus

Frukost


Bar/shakefrukosten är utbytt. Jag som är glad bara jag får något sötaktigt gillade trots detta inte att få just detta till frukost. Inte vill man ha sött till frukost. Så nu har jag räknat kalorier/fett/socker osv och 3 st finn crisp 5 wholegrains med lite smör, 1 ägg och kaffe med lite, lite mjölk landar på 220 kalorier. Precis som en bar/shake. Mycket bättre frukost.

Morgonpromenaden är avklarad och nu är det snart dags att ge sig ut och njuta av sol. Ska visst bli kallare i slutet på veckan.

Godmorgon!

RSS 2.0