Sjuk

Har känt mig dålig i över en vecka nu och till att börja med misstänkte jag ett skov av min magsjukdom men sen blev det bara värre och det tillkom en massa grejer så jag kände att det måste vara något annat. Var på vårdcentralen i måndags och de tog blodtryck, ekg samt flera ämnesomsättningsprover. Allt var bra.
 
Så igår fick det bli ett samtal till mag och tarm på US där jag "går med min mage". Idag ringde de tillbaka och hade en ordnat en tid på måndag morgon. Inte till min läkare men den jag skulle träffa ska sen konsultera min läkare. Ska till vårdcentralen imorgon och ta prover samt (ursäkta) lämna avföringsprov på fredag.
 
Jag kan inte minnas att jag känt mig såhär dålig såhär länge sen jag fick diagnosen för 7 år sen. Magen har varit helt uppblåst, jag har mått konstant illa, otaliga toalettbesök, yrsel och totalt slut både mentalt och fysiskt. Sista dagarna har jag inte tagit mig upp mer än när det varit dags för toalettbesök typ.
 
Missat en hel del i skolan med :-( Dessutom en av de kortaste kurserna så jag har varit borta mer än jag varit där denna kurs och även att jag blivit uppdaterade med information och anteckningar av kurskamrater så är det ju inte samma sak som att sitta på föreläsningarna och höra allt som sägs.
 
Ikväll har jag peppar peppar känt mig något lite bättre så jag hoppas så innerligt att det ska vända nu.
 
Imorgon har vi självskydd (typ självförsvar) och vill ju inte missa det men frågan är om jag orkar med fyspass nu. Mina kära basgruppkamrater har dock lovat att visa mig nästa vecka om jag inte kommer.
 
På fredag är vi lediga men på kvällen ska vi till HB med klassen, ett studentställe där vi ska äta och sen är nattklubb efter. Har sett fram emot det jättemycket men får se hur statusen är då. Nattklubb är jag väl inte dundersugen på men äta och umgås med alla fina kurskamrater har jag verkligen sett fram emot.
 
Antar att det blir en kortisonkur på måndag när jag kommer till läkaren men sist jag var där så ville läkaren att vi nästa gång skulle prata om eventuellt operation. Många blir symtomfria under en lång tid efter en operation och det är ju givetvis toppen men det känns inte bra att behöva opereras nu när jag går i skolan.
 
Känner mig lite ledsen för tillfällen, skolan som är så rolig och intressant och det har nu grusats av oro och stress pga denna himla magsjukdom samt att jag är less på att må såhär.
 
Tur jag har en finfin man vid min sida som inte klagar på min frånvaro i alla sysslor utan snällt gör allt som måste göras när jag är dålig ♥
 
Oj det blev ett långt gnälligt inlägg men det är ju min vardag just nu så tyvärr ;-)
 
Hoppas ni fina därute mår bra!

Kalas och McD

Söndagkväll och helgen har varit lugn. Idag har Lovat varit på sitt första barnkalas, förväntningarna var stora och hem kom hon glad och nöjd.
 
När hon var på kalas så hämtade min ena moster upp mig och Elliot och bjöd med oss till McD, sysslingen Alicia var med som är jämgammal med Elliot. Min moster var barnvakt åt henne medan storasyster Alva var på samma kalas som Lova. Var längesen jag träffade min moster nu så det var trevligt att få en liten pratstund och gott var det :-) Alicia och Elliot går ju på samma avldelning på dagis så de känner varandra väl kan man säga och de var så nöjda och glada så. Busiga dock ;-)
 
 
Nu är det dags för kvällsbestyren här men först ska jag hämta Wilmer som varit i simhallen med några kompisar.
 
Har ni haft en fin helg?

Studiedag och världens mest generösa tjej ♥

Idag har alla barnen haft studiedag här och Julia har varit i Ullared. Fritidsgårdarna här omkring gick ihop och ordnade en bussresa till Gekås och Julia som hade kvar pengar som hon sparat sen sitt sommarjobb och födelsedagspengar nappade givetvis på detta. Så tillsammans med en kompis följde de med. För en liten stund sen kom hon hem, glad i hågen med en massa fina grejer.
 
 
En unge med stort varmt hjärta ♥ hade också köpt presenter till oss andra. Vilket jag sagt till henne innan att hon inte skulle lägga pengar på (känner henne ju och anade att en sådan tanke fanns hos henne ;-) ) men det hade hon gjort ändå och givetvis blev vi jätteglada. Lova fick en barbie, block och penna och ett gosigt örngott. Elliot fick en STOR terrängbil (som hon nog ska spara och ge honom i julklapp) och polisbil och ambulans. Wilmer fick parfym, hårvax, godis och duschcreme.
 
Fred och jag fick, plastpåsar, julomslagspapper och snören, godis, duschcreme och lite annat.
 
Fantastiska tös som köper presenter sådär när hon åker iväg, hon älskar att ge bort saker och göra andra glada.
 
Mamma hjärtat blir väldigt mjukt och varmt!
 
& hon hade köpt så bra saker till sig själv med, som ni ser på bilden :-)
 
Nu blev jag ännu mer sugen på att åka dit, handla lite julklappar där är ju perfekt. Man får så mycket mer för pengarna där och är man ett par stycken som åker och delar på bensinen så blir ju inte det heller någon stor kostnad. Men som fattig student och med en tandläkarnota förra veckan på 3000 kr så får Ullared stryka på foten.
 
En annan gång :-)
 
Brukar ni åka till Ullared? Har ni några särskilda saker som ni alltid köper där?
RSS 2.0