Väntar och väntar...

...på att min handledare på praktikplatsen ska ringa. Hon skulle ringt igår men hörde inget så det kom nog saker emellan.
 
Sitter här med skrivkramp, prestationsångest och fullständig idétorka när det kommer till uppsatsen som ska in om exakt 9 dagar. Min handledare har lovat hjälpa mig med input, information och tips. 9 dagar kan låta som rätt länge men det är det INTE i det här fallet.
 
En välarbetade och grundlig uppsats tar tid att skriva.
 
Behöver jag säga att paniken börjar sprida sig i kroppen.
 
Vill att hon ska ringa NU så jag får lite inspiration att komma igång förpå  fredag ska jag dit för mitt avslut av min praktik och då har hon lovat att sitta med mig för lite svar på frågor, feedback osv och då vore det ju onekligen båda skönt och bra om jag kommit igång lite. Ett frågeformulär ska jag även dela ut då, ett för klienterna och ett för personalen.
 
Någon som vill skicka mig lite potitiv energi och peppe, tack? :-)

Frost

När man har barn i såhär spridda åldrar som vi har så är det lite svårt att hitta på något lite extra som man kan göra med alla barn, främst den här årstiden. Simhallen är ett säkert kort för det gillar alla barn. Bio däremot är i princip omöjligt. & det är ju roligt att få göra något med hela familjen någon gång ibland som gläder alla. & bio går vi VÄLDIGT sällan på överhuvudtaget.
 
Nu finns det en film som passar oss alla och det är
 
 
Den skulle vi alla uppskatta för det är en riktig familjefilm. Jag gick in och kollade på SF och 760 spänn skulle det kosta för oss alla att gå på denna film! Jag tycker det är hutlöst! Med lite godis/popcorn och dricka så passerar man lätt en tusenlapp. Det är mycket pengar för inte ens två timmars trevlighet.
 
Jag tycker att just familjefilmerna borde vara lite mer just familjenapassade prismässigt.
 
Är det någon av er som sett den?
 

5 år minsann!

 
Ja just 5 år blev hon vår fina lilla stora Lova i fredags ♥♥♥
 
 
Yrvaken liten mumsa fick sina efterlängtade "öronvärmare" (vad heter de egentligen?!)
 
Men som ett dåligt skämt fick jag i torsdags hämta hem de små från förskolan för att Elliot hade kräkts där. Så det var bara att ställa in kalaset :-( För även om han inte kräktes mer och ingen annan kände något under fredagen så vet vi ju hur osugna folk är att på att ens chansa. V är ju själva likadana.
 
Dock vågade sig farmor och farbror Björn hit på lördagseftermiddagen ändå (då ingen mer visat några symtom).
 
 
Så fröken fräken var nöjd och glad och imorgon ska hon få bjuda på den planerade fruktsalladen på förskolan.
 
Idag är vi hemma, Elliot är genomförkyld och gnällig är bara förnamnet men ingen feber i alla fall.
 
Ha en fin start på nya veckan ♥

Då är det dags igen...

...att såhär exakt en månad efter jul så in paket igen. Vår lilla trollunge Lova fyller år imorgon och idag slår jag in paket.
 
 
Hon har önskat sig barbiedocka, pyssel, böcker, pussel, tuschpennor, målarbok och kläder. Vi får se vad som ligger i paketen :-)
 
Har handlat frukt (på barnens förskola får de inte bjuda på glass eller något i godisväg), sådant som Lova tycker om. Hon har dock inte bestämt om vi ska lägga upp på stort fat eller om vi ska göra fruktsallad. Den får hon klura på och sen får hjälpas åt imorgon bitti innan förskolan att fixa.
 
 
Ha en fin torsdag fina!

Skridskoåkning

Lova och Elliot har upptäckt att deras ullstrumpor glider fint på golven här hemma och de leker att de åker skridskor.
 
Så nybadade nakenfisar iklädda ullstrumpor for runt här på golven igår över isarna och åkte och åkte :-)
 
 
Älskade gullungar!

Inställda kalas

Lova fyller år på fredag och när F häromdagen ringde sin mamma och bjöd in henne till kalaset på lördag så sa hon "ja jag hoppas verkligen ni får vara friska för jag har inte varit på Lovas kalas sen hon fyllde 1 år för att ni blivit sjuka". Jag minns faktiskt att vi var sjuka i samband med hennes 2-årsdag och att kalaset blev inställt men sen har vi varit så mycket sjuka hit och dit att jag inte minns.
 
Kollade dock tillbaka i bloggen och mycket riktigt! Hennes 3-årskalas blev inställt pga sjukdom och likaså förra årets kalas. Anledningen till att det inte blivit något kalas i efterhand är för att vi varit så långdraget sjuka så det liksom drog iväg i tid och sen rann ut i sanden. Paket fick hon ju av de närmaste ändå när vi träffade dom sen :-)
 
Nu håller vi våra tummar för att detta 5-årskalas ska bli av på lördag! Hon längtar så pass så jag blir på riktigt förbannad rent ut sagt om vi blir sjuka tills dess. Låt älskade ungen få ha sitt kalas! ♥

Usch!

När man möts av denna info på whiteboarden på förskolan på morgonen när man kommer...
 
...då har man lust att bara ta med barnen och vända hem igen :-S
 

Alldeles ljuvligt fin låt

 

Har ni sett den här?

Den är så underbar att jag nästan blir gråtmild av kärlek!
 
 

Tack ni som kikar in här hos mig ♥
 
Livet är inte helt enkelt just nu så jag kommer skriva när andan faller på och när det känns som att jag har något att delge, om än det bara är en frukostbild :-)
 
Hoppas ni har en fin helg ♥

Det är roligt...

...att handla i butiker med små kundvagnar :-)Tösen och jag ♥

Jag har en tös som inte mår bra (går inte in på det mer här) och jag vet att hon länge längtat efter att få göra något med bara mig men det är så svårt att få till. Det är lite svårt med rättvisan, att bara ta med ett barn och göra något och sen ska man försöka hitta på något med de andra med och hips vips drar pengarna iväg en massa även om det inte är så avancerade grejer det handlar om.
 
Jag vet dock att tösen skulle bli så glad om hon och jag åkte iväg och sov på hotell en natt. Strosa lite, äta middag bara hon och jag och få prata och mysa tillsammans. Tänker att vi inte behöver åka iväg långt då det inte är det som är poängen utan att hon och jag ska få tid att bara vara tillsammans, i annan miljö, iväg från allt och allt som distraherar. Hon älskar att mysa den flickan. & jag vet att hon älskar hotellfrukost :-) Vem gör det inte ;-)
 
Hennes största dröm är att hon och jag ska åka på shoppingwekeend till London. Den skulle jag inte tacka nej till heller, hihi!
 
Något litet ska ändå kunna bli av inom en snar framtid, för det behöver hon och det behöver hon och jag tillsammans ♥
 
Någon som har något tips kanske?
 

Uppdatering :-D

Praktik torsdag och fredag, ledig lördag med mysigt besök av Anna, Tobias och deras små sessor Millie och Amie. En supertrevlig kväll.
 
Igår jobbade jag och jag va bland annat på bio med klienterna och vi såg "Hundraåringen..." En helt okej film som var underhållande stundvis. Robert Gustavssson, va duktig han är! 
 
Idag har min kusin Markus varit här med sin sambo Kriztin och deras töser Alva och Alicia. Barnen har lekt så det yrde grejer ett tag :-) Rätt som det var hamnade de vid bordet igen efter fikat och målade.
 
 
Har börjat hjälpa tomtarna tillbaka till loftet idag. Just tomtarna känner jag inte så mycket vemod kring att plocka undan men däremot ljusstakar och stjärnor. Det är så mysigt när man får ställa upp dom och de sprider ett så varmt och mysigt sken. & så går tiden så himlens fort så vips är det dags att plocka ner även dessa. De får dock stanna i fönstren ett tag till.
 
Imorgon är det studiedag för alla barn så de börjar inte förrän på onsdag. F börjar jobba imorgon efter en lång ledighet och jag tror minsann att han har lite jobbångest ikväll, vilket han annars sällan har. Märks lite på humöret ;-)
 
Ska se om vi kan hitta på något imorgon, lite svårt bara med så spridda åldrar i barnaskaran att få till något som alla gillar. Simhallen gillar ju alla men vill ogärna åka dit som ensam vuxen med alla barnen. Men något ska väl gå att komma på.
 
Har ni haft en fin helg?
RSS 2.0