Skruttunge där!

Älskar den här bilden på lillskrutten när han hänger i gungställningen ♥
 
 
 
Min mage ballade ur helt i eftermiddag så jag har mått skit rent ut sagt. Känns något bättre nu så hoppas det fortsätter så, så himla jobbigt att behöva missa morgondagen när vi ska skriva arbete med gruppen.
 
Är ni friska därute? Klarat er undan förkylningar och liknande? Hoppas det ♥

Plugg och "dotra mi"

Suttit med näsan i boken hela förmiddagen, 38 sidor om Freud och plocka ut det viktigaste som sen imorgon ska sammanställas tillsammans med min basgrupp för redovisning på onsdag.
 
 
Känner mig en smula tom i huvudet nu så jag satte mig och kollade lite bilder. Julia köpte sig ju en systemkamera för födelsedagspengar och lönen från sommarjobbet och detta fotointresse delar hon med två av de vänner som hon umgås mest med. Så det är mycket gå ut och fota när de ses. & de tar så himlans fina bilder, naturbilder och på varandra. I denna ålder är det ju mycket "posa" när bilder ska tas på varandra men så ibland tycks det bli naturliga bilder och hittade två på Julia som ena kompisen tagit. Tycker att de är sååå fina.
 
 
 
När jag tittar på dom så tänker jag "hur blev hon såhär stor?". Hon är en stor fin tjej nu och nyss var hon ju liten.
 
Älskade unge ♥

Valla

Underbar höstdag idag så det fick bli en tur till Valla. Bus i lekparken, korvgrillning, ponnyridning, tuff tuff-tåg, klappa kaniner, mata marsvin, titta på traktorer m.m. Var skördefest där idag, hade vi inte en aning om, så det var stånd med grönsaker, blommor och massor annat.
 
 
En jättemysig dag!
 
Måndag imorgon och det innebär som vanligt jobb, dagis och skola och jag har hemmaplugg för att sen gå i skolan resten av veckan. Eller på tisdag har vi grupparbete med basgruppen så då ska vi sitta på bibblan och jobba tillsammans.
 
Har ni haft en fin helg?

Två av mina älskade fyra ♥♥♥♥

 
Älskade äldst och yngst! ♥♥ 

Jippiiii!

Sociologikursen slutade förra veckan och det var dags för ex.arbete. Så himlans nervöst och svårt. När man är helt grön och inte alls har studieteknik eller något i sig ännu. Idag kom betyget:
 
 
Blev så lycklig! Överraskad och lycklig.
 
Idag har vi kusifinen Ewelyn här som ska sova över. Det smaskas för tillfället lördagsgodis och kollas tv :-)
 
 
Hoppas ni har en fin lördag!

Fransar

Ojoj det är så mycket skola nu så jag hinner inte, är lite halv både här och där nu, men jag lovar att komma igen på bloggen snart. Saknar bloggandet med faktiskt. Om ni nu är några kvar som läser :-O
 
Kära syster har utbildat sig till ögonfransstylist och för att få sitt certifikat så måste hon träna, närmare bestämt 8 nya fransförlängningar och 2 påfyllningar om jag inte minns fel innan hon får sitt certifikat.
 
Jag blev först ut, vilket jag är mer än glad för! Har gjort det 2 ggr förut och det är så vansinnigt skönt att slippa mascara och bara ha långa fina fransar. Bara sådär. Mascaran är enligt mig det tråkigaste med hela sminkningen.
 
Titt så tjusigt! :-)
 
 
 
 
 
& det fina med kråksången i detta fall är ju att det kostar gratis för mig (förmån som syster och försökskanin :-D ) och jag ÄLSKAR fina fransar :-)
 
Tack yster syster ;-)

Det var idag!

Jag visste om det som hänt och jag visste vilken dag det var dags men mitt i allt ekorrsnurr hade jag glömt. På vägen hem passerade vi kyrkan i samhället, som vi alltid gör när vi åker till och från vårt hem, och där utanför kyrkan på kyrkobacken stod en stor massa människor, utspridda i grupperingar. Alla mörkt klädda. Precis när vi åkte förbi var kistan på väg ut ur kyrkoporten. Magen och hjärtat drog ihop sig likt krampaktigt, just det det var idag!
 
För er som följt min blogg så vet ni att tidigare i år så förlorade ett barn på vår Lovas avdelning på förskolan sin pappa.
 
För 3 veckor sedan förlorade ännu ett barn på våra minsta barns förskola en förälder, liten som Elliot förlorade detta barn sin mamma. Mamma 31 år gammal.
 
Idag var begravningen, idag när vi passerade.
 
Det knyter sig fullständigt inombords och jag har så svårt att acceptera. Svårt att acceptera att det är såhär livet är. Vi vet inget om morgondagen. Vi vet inte om vi själva eller de i vår omgivning finns kvar här på jorden imorgon. Tur är ju förstås att vi inget vet om framtiden men att livet ska behöva ta slut när det just börjat är något som jag har så svårt att förlika mig med. Att någon alls ska behöva tas ifrån detta liv innan vi är gamla, livströtta och ålderdomligt sjuka. Det borde varit annorlunda!
 
Denna lilla flicka kommer inte att minnas sin mor mer än utifrån det hennes omgivning berättar, de fick inte ta del av varandras liv mor och dotter, hennes make lämnas i bestörtning, sorg och saknad och likaså hennes föräldrar, syskon, vänner osv.
 
Livet är grymt ibland. Oerhört grymt.
 
& fruktansvärt orättvist.

Tittut! ;-)

Vi lever och mår bra! Jag försäkrar! :-) Lite förkylningar har cirkulerat men på det stora hela mår vi gott. Jag hinner ju bara inte allt, har varit tvungen att lägga bloggen åt sidan ett par veckor då skolan tar min tid. Det är underbart roligt! Det bästa beslut jag tagit! Så mycket intressanta ämnen och så många roliga, spännande, intressanta och härliga människor.
 
Men allt är nytt, vi pumpas med information och kunskap, studietekniken ska landa osv osv. Så jag är helt slut på kvällarna. Slut på ett positivt sätt men ändock slut.
 
Nu är jag mitt uppe i examensarbetet i sociologi, grymt intressant men svårt.
 
Men jag har inte gett upp bloggandet, for sure, för er nu som orkat hänga kvar när bloggen gapat tomt på uppdaterade inlägg.
 
Mår ni bra fina?

Vilodagar

Efter en supermysig lördagkväll med en hel massa gott...
 
 
...så var söndagen med sitt budskap som vilodag mycket välkommen. Det som måste göras gjordes och sen var det mest slapp.
 
Idag har jag och de minsta en ledig dag, såhär innan allvaret drar igång så vi har hittills denna dag fortsatt i vilodagens anda :-)
 
 
 
Hoppas ni har en fin start på ny vecka vännerna!
 
RSS 2.0