JULMYS

Julafton kom och försvann i en rasande fart känns det som. En mycket mysig dag blev det. Den började med stress, stress då klockande pinnande på allför snabbt och det tycks inte spela någon roll hur mycket tid man har så blir det ändå körigt sista timmarna. När väl "alla" anlänt, mamma, syrran, Freds mamma och bror så lugnade det ner sig och allt blev mycket avslappnat och skönt. Sen att man sätter i sig kopiösa mängder med mat, efterätter, fika och godis som gör att man mår pyton har man ju bara sig själv att skylla för :-)


Brorsan, hans Malin och lilla Ewelyn kom på eftermiddagen och de stora barnen som firar med sin pappa hos deras farmor och farfar på dagen kom vid 17.30 och då fikade vi och sen det som de väntat på i flera i veckor, paketutdelning och öppning!


Julia läste på paketen och Wilmer och Lova delade ut. Lova upptäckte dock efter en stund att det var roligast att lägga alla paket där hennes låg så hennes hög växte fort, till Julia och Wilmers stora förtret ;-) Men det löste sig, alla fick rätt klappar till slut :-D


Alla barn glada och nöjda. Lova älskade sitt prinsesstält som hon fick av mormor och har spenderat stora delar av juldagen i det. Spisen blev också en hit. Alla barnen fick jättefina saker och bra saker som de kommer ha glädje och nytta av.


Så trots en halvvissen familjen snor så blev julafton en jättefin dag och kväll :-)


Slänger ut lite bilder här nedan :-)


Ha en fin fortsättning på julen allesammans!




De här små figuren på köksbordet har Lova lekt friskt med sista veckan :-)




Jordens fulaste gran :-P








Brasmys!



Gulliga svärmor, Vanja




Kusifinerna Ewelyn och Lova <3




Röj bland paketen :-)




Ewelyn undersöker julgranskulorna




Julia och Wilmer busar med Ewelyn vilket gör henne såhär lycklig :-)




Julklappsutdelning



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0