Vi är så stolta...

...över vår minsta lilla sessa! För 2-3 veckor sedan ställde vi in hennes nya säng, en vanlig säng, i hennes rum men lät spjälsängen stå kvar. Vi tänkte att den nya skulle få stå där ett tag och att vi skulle prata med henne om att hon skulle börja sova i den och sen ta bort hennes spjälsäng men efter bara några dagar så sa hon själv "-Nya!" när vi skulle lägga henne och hon fick lägga sig i den.

Hon har sen den dagen sovit i sin nya säng. Utan några som helst problem. På dagen kan hon ibland försöka klättra ur för att gå upp och leka men oftast tar det bara 10 min med lite bök sen så sover hon. På kvällen somnar hon direkt efter vällingen i sängen.

Den av oss som "söver" henne sitter på en stol bredvid hennes säng.

Hon är såååå duktig. Dessutom vaknar hon bara 1 gång per natt sen hon började sova i nya sängen.

& vi som föreställde oss att detta sängbyte inte skulle bli lätt då vi har en av de mest envisa och viljestarka lilla unge man kan tänka sig.

Tänk så fel man kan ha.

<3

Idag har vi en lugn och slapp dag och lämnar idag julmaten bakom oss för denna gång och kör kött, rostade potatisskivor och sås till kvällssupé :-)

Ha en skön annandag jul!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0