Greja, greja....

Vilken gråmulen söndag! Regn och snö, snö och regn och allmänt grått. Har lite jobbigt med söndagar och inte blir de roligare när vädret är som det är.


Idag har vi fortsatt greja i Lovas rum. Tösen själv var hos farmor några timmar. Vi tog fram en av de stora barnens gamla sängar, som var deras första säng efter spjälsängen. Låg och lite mindre säng. Meningen var att vi skulle montera och ställa upp den så stumpan skulle vänja sig vid den och snart börja lägga henne i den men det sket sig kapitalt. Vi hittade inte skruvar, pluggar etc för att kunna montera den samt att den bräda som ska vara som fallskydd så hon inte rullar ur sängen var spårlöst borta. Sånt där irriterar mig något grymt. När man planerat och ska fixa och så falerar det på smågrejer. Så vi måste införskaffa grejer så vi kan montera sängen samt en bräda. Får bli montering nästa helg.


Imorgon ska jag jobba efter 3 veckors sjukskrivning. Blandade känslor. Skönt med rutiner och komma igång igen, blir lätt segt och jobbigt att bara vara hemma. Känner mig dock inte helt fit for fight och frågan är om jag kommer göra det alls den tiden som är kvar innan jag går hem på föräldraledighet. Krämporna brukar ju inte bli mindre i antal och styrka i slutet på graviditeten samt att magen tycks leva helt sitt eget liv denna gång. Men det är bara att köra och hoppas att alla barn håller sig friska med. Antalet vabdagar denna höst är inte av denna värld.


Snart får jag hem fina grejer som jag beställt och då ska jag visa dom här för er och även berätta lite om vart jag köpt dom och vilka fina grejer som finns att gå loss på där :-)


Barnens julklappar är i princip färdiga vilket känns otroligt skönt. Lite pengar som ska ner i kuvert när det närmar sig jul och något paket till som ska inhandlas men det är det lilla. Freds julklapp från mig är klar och barnens lilla finkusin Ewelyn har också julklapp färdig. Lite småsaker till andra är också färdiga. Känns underbart! Är ju inte ledig något innan eller kring jul så känns skönt att för en gång skull vara ute i god tid.


Tänkte för skoj skull visa er barnens önskelistor, notera längdskillnaden :-O





Några smådetaljer från Lovas rum :-)








Hemma hos oss är det advent nu :-)







Liiite mörkare, liiite suddigare men mysigare!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0