Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Det är så sanslöst gott! Så gillar ni kantareller och inte har gjort denna rätt: Gör den!!!

4 port
400-500 g fläskfilé
2 dl creme fraiche
En skvätt grädde
1,5 msk kantarellfond
1 msk hackad, färsk timjan
50 g kantareller (eller mängd efter tycke och smak)

Stek fläskfilé och kantareller tillsammans. Tillsätt att utom timjan och låt koka en stund. Blanda i timjan precis innan servering. Servera med pasta eller ris och härlig sallad.
 (enligt originalreceptet så ska man blanda i hela körsbärstomater precis innan servering med men det utesluter jag då det inte är uppskattat av barnen).




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0