Tragik på hög nivå

Vad döljer sig egentligen inom denna människa? Det kan omöjligt vara så, om hon är frisk i knoppen alltså, att hon mår bättre ju större hon blir. Hennes mål är att väga över 700 kg när hon är strax över 40 år. Hon är idag 32 och väger 330 kg. Jag skulle snarare säga att vi får se om hon lever när hon är 40 om hon ska fortsätta såhär.


Spännande att se om en människa kan väga 1 ton, mycket konstig spänning man söker i sitt liv då, det är ganska självskrivet att en vanlig människokropp inte mäktar med 1 ton. Vårat lilla hjärta, hur i all sin dar skulle det klara en sådan vikt. Hur vet man då det? Jo för ingen har vägt 1 ton och alla som har kraftig fetma och väger en bit över 500 kg dör på vägen dit. Så enkelt är det!


Tragiskt att en människa med barn väljer att äta ihjäl sig. Jag väljer att tro, det är vad JAG tror, att det ligger andra saker, psykosomatiska saker i botten på ett sådant beteende.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0