Vilken härlig dag!

Det blev en strålande dag idag på alla sätt och vis. Lastade bilen och åkte iväg till Loppisen. En del kända och en hel del okända ansikten. Solen var på g och alla vara glada och trevliga så redan första intrycket blev toppen.


Fick sålt en hel del så förtjänsten blev mycket över förväntan faktiskt. Alla barn hoppade fritt i hoppborgarna och de fick gratis glass. Vi utställare bjöds på fika. Fika fanns även att köpa för alla andra för en oansenlig summa. Fyndade en del med. Ett par små tavlor till Elliot, 2 par fodrade byxor till Elliot samt en Nike dress till honom med, skridskor (inte till Elliot ;-) ), lite leksaker mm. Alltihop för 150 kr så nog var det fynd kan jag lova :-)



Julia vid våra bord

Hoppas detta blir en tradition som jag kommer ha förmånen att delta på för det var verkligen kalasbra.


Det vi inte fick sålt och inte ville ha med hem igen fick vi lämna kvar så kördes det till Elim-kyrkan för sortering till välgörenhet. Perfa :-D



Mia & Kicki & en himlens massa saker :-)


Fina Anna med sin fina bebismage


Carro med sin äldsta pojke, som är en kopia av sin mor :-) Jättesöt m.a.o! 


Efter loppisen bar det iväg till kära svärmor som fyller 67 år idag. Mycket god middag samt fika fick vi där och tack vare det underbara vädret så kunde vi sitta ute. Sen tog vi oss en vilostund i hammocken, Lova och jag :-)


Ikväll har det laddats inför skolstart. Pirriga magar, klädfix, svårigheter att sova är bara några exempel på vad kvällen bjudit på från barnens sida. Förstår att det är nervöst. Julia börjar 6:an, störst på skolan samt en del förväntningar inför vad som kommer efter detta år. Wilmer börjar 4:an, mellanstadiet och byter lärare bl.a. Men det kommer förhoppningsvis gå jättebra för dom båda två.


Ska vi bara försöka ta oss upp i tid imorgon med ;-) DET är ovant, att alla ska upp tidigt. Blir till att ställa klockan i god tid nu när man inte riktigt har rutin på det utan säkerligen behöver lite extra tid.


Nu en kvällsmacka sen sova!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0