De är så kvällspigga våra små raringar

Det är ingen i denna familj som vill sova på kvällarna, utom jag och Fred! Hahaha!

Elliot har kastat om det mesta i sömnväg och somnar sällan före 21.30 nu och då har han dessutom hoppat över eftermiddagssömnen så han har varit vaken i en herrans massa timmar. Vilket resulterar i övertrötthet och det är förmodligen det som är boven i dramat när det kommer till att somna på kvällen. Lova far runt som ett torrt skinn och är allt annat än trött. De stora har alltid en massa saker att fixa med :-)


Fred och jag brukar ta oss en kopp kaffe och sätta oss i soffan framför tv:n när alla barn lagt sig på kvällarna. Sista kvällarna har det slutat med att när alla barn väl somnat så sätter vi oss i soffan och somnar båda två i varsitt hörn inom loppet av ett par minuter :-) Inget kaffe, ingen pratstund, ingen tv.


Tänk om man kunde fördela energin lite internt i familjen, att vi kunde få lite av barnen och därmed bli piggare samtidigt som barnen då blir av med lite och kanske blir lite sömnigare lite tidigare :-)


Så länge de är pigga och glada så är det ju inte besvärligt på något sätt men när det slår över sådär och de är övertrötta och griniga och gråtiga och inget passar då känns det som om de borde insett lite tidigare att de skulle somnat när vi försökte natta :-)


Nu som först ska jag ta tag i det som vi somnade ifrån igår Fred och jag, vika tvätt, plocka ur och i diskmaskinen och plocka lite leksaker. Sen lunch. Sen handla.


Ha en fin torsdag kära ni!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0