Sköna lördag

Fred var på julbord med jobbet igår kväll så jag, Julia och de små var ensamna. Wilmer är hos Patrik. Efter att vi tippat de små juvelerna i säng så hade vi Idolmys Julia och jag. Jag har inte följt det men Julia blev så glad över att Amanda vann. Riktigt duktig tjej.

Ska snart köra Julia och två kompisar till henne till McD där de ska äta lunch och sen gå till godishuset och inhandla helgens snask :-) Sen åker även hon till Patrik i eftermiddag.

Lova är hos farmor en stund idag och Elliot har precis somnat. Han vaknade vid 22 igår och var sen vaken till 24, pigg och glad :-) Men riktigt trött idag kan jag lova.

Blir en lugn och skön lördag utan några planer. Lite fix här hemma. Blir mer och mer inne på att vi nog ska byta rum med småbarnen. Vårt sovrum är betydligt större och de små som snart ska dela rum har inte mycket yta för alla grejer. Men måste fundera över det ordentligt, har en sambo som inte kommer jubla om jag föreslår en ommöblering ;-) Samt att om vi ska byta rum måste göra något åt den anskrämliga tapeten som nu är i vårt sovrum. Hua :-O

Ha en fin lördag allesammans!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0