Bye bye Skåne

Det packas in i bilar, diskas, torkas och städas. Nu har vi tillbringat en vecka i Åhus och tittat på regnet samt legat sjuka här. Miljöombyte i alla fall :-) Veckan har sagt svisch trots vädret och sjukor och vi har faktiskt haft det bra ovan till trots. Saken är ju bara den att det finns oändligt mycket att göra och titta på häromkring och det är väl mest det som gör att det känns lite trist att veckan inte blev som vi hoppats. Till Skåne kommer vi återvända, absolut! En blandning av Sverige och sydeuropa på flera sätt, en massa historia samt roliga aktiviteter. Åk hit ;-)


Fred mår sämre och sämre, jätteont i halsen och helt vissen och nu har det hållit på en vecka så kanske är det dags för vårdcentralen i veckan. Lova mår bättre även att hon hostar, snorar och varar i ögonen än. Elliot är sjuk, han har inte skrikit inatt men bökat hela natten så får väl se om jag kommer behöva en powernap på hemvägen med :-S Så synd om honom, inte mycket snorig men hostar och är inte alls i form. Denna förkylning verkar inte sitta i näsan förutom på Lova där näsan rinner som en öppen kran men på de andra verkar det sitta enbart i hals/luftrör och ögon.


Hoppas vi andra ska klara oss så inte semestern ska fortsätta i sjukans tecken.


Nu sista fixet här i stugan sen vänder vi näsan hemåt ;-)


Borta bra men hemma bäst!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0