Det blev inte som vi tänkt idag

Väl framkomna till Tykarpsgrottan och vi packat ur oss ur bilen i regnet så visar det sig att grottan är igenbommad, man får inte gå in :-( Pga säkerhetsrestriktioner så var en nödutgång tvunget att byggas vilket inte kunde göras så de "la ner" grottan, förra sommaren var sista sommaren som grottan visades. Barnen blev jättebesvikna och vi vuxna mest irriterade för att det inte stått i ett enda häfta vi kollat i att den inte var öppen.


Så vi fick vända men stannade i Kristianstad på hemvägen och åt på Max samt gick till ett ställe som heter Naturum. Det gillade barnen och vi tog en fika där innan vi åkte hem. Ikväll har vi myst med film och chips, massor av nya bra filmer här i stugan som man får kolla på hur mycket man vill och ikväll blev det "I rymden finns inga känslor". Riktigt bra film.


Lite smått ledsna är vi nog faktiskt för att vädret är så kass, idag har regnet vräkt ner från det vi gick upp imorse tills nu ikväll och likadant ska det vara närmaste dagarna. Lördagens väder såg ut att ha gått från sol till mulet med. Det innebär i så fall att vi fick en enda dag med sol och som vi kunde njuta på den fina stranden. Det känns tråkigt, främst för barnens skull som älskar att bada. De senaste åren har vi haft sån otur när vi åkt iväg på semestern. Vi har hyrt stuga i 1 vecka varje sommar senaste åren och vi har då varit på Öland, i Danmark och nu här. Det har regnat och varit höstlikt varje gång, det känns trist. Barnen har inte kunnat bada och vi har haft svårt att hitta på aktiviteter för att inte sitta i en liten stuga hela dagarna.


Hoppas hoppas vädret vänder. Allt blir så mycket enklare, alla blir så mycket gladare, allt blir så mycket billigare och bara så mycket mysigare med SOL!


Nu ska jag krypa ner hos den minsta fina lilla människan här i stugan :-) Han och jag delar säng i sovrummet, Lova och Fred delar bäddsoffa i vardagsrummet och de stora barnen har varsin säng i "sitt" rum.


Sov gott :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0