Skåne here we come ;-)

Resan ner igår gick hur bra som helst, Elliot sov som han aldrig gjort i bilen tidigare. Sov när vi stannade och åt och vaknade efter det och fick mat och somnade sen om när vi rullade igen. En halvtimme innan vi var framme började han tappa lusten för att sitta i den där bilstolen och var lite ledsen men det var inget mot hur han annars kan skönsjunga i bilen. Lova var riktigt vissen hela dagen igår så hon var väldigt lugn hela resan, vilket hon i och för sig alltid är i bilen men hon var lite tystare än vanligt och sov lite mer. De stora var kalasduktiga as usual :-)


Landskapet neråt landet är fantastiskt vackert. Vi stannade vid ett ställe och fikade som hette Innaren som var makalöst vackert. Låg precis vid vatten på en liten höjd med utsikt över vattnet och en stor gräsmatta utanför. Stället i sig var inrett i gammal stil, hade en stor altan och en veranda att sitta på och insupa det svenska vackra landskapet.


Nu är Fred på väg att bli dålig så vi håller alla tummar för att han inte ska bli riktigt sjuk som Lova och att vi andra klarar oss så veckan inte ska gå i sjukdomens tecken.


Stugan är jättefin och en härlig liten tomt utanför. 1 km till den härliga Täppetstranden. Idag ska vi utforska Åhus till fots :-) Vädret är inget vidare, det regnar dock inte och är inte alls kallt så det är lagom för en utforskardag. Det är Kristiansdagdagarna i just Kristianstad :-) 2 mil härifrån hela veckan med en massa roliga och intressanta händelser. Ikväll är det t.ex Rix Fm Festival där så är vädret ok så ska vi åka in dit.


Nu ska vi fixa i ordning oss och sen äta lunch för att ge oss iväg ut. Bilder kommer vid ett senare tillfälle.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0