"Det kräver sin kvinna...

...att åka iväg och bada ensam med 4 barn" sa jag lite med glimten i ögat till Fred när vi kom hem i eftermiddag. Hans svar var: -Ah fast de stora sköter sig ju själva". Så jag tänkte att han nu någon dag ska få packa, fixa och åka iväg och bada med alla 4, ensam ;-)

Det blev en lyckad dag och inte särskilt besvärligt alls ;-) Vi packade i ordning här hemma och åkte sen och hämtade upp Julia efter sommarskolan kl 12. Lunch blev det på Mc D till barnens stora glädje. Sen åkte vi till Vadstena och Vätterviksbadet. Lagom med folk, lagom varmt och SVINKALLT i vattnet! Men Julia och Wilmer badade. Lova gick i till knäna :-)

På väg till bilen stannade vi i lekparken på campingen samt att vi under tiden vi var och badade fick springa ett otal gånger till en slags uppspänd, stor hoppkudde som Lova älskade.

Den obligatoriska glassen innan hemfärd intogs såklart :-) och sen lite handling innan vi åkte hemåt.

Barnen var så nöjda med dagen och riktigt trötta ikväll. Jag själv är rätt seg med så ska försöka komma i säng lite skapligt för omväxlings skull. Kameran har laddat ur (batteriet) så det blev inga kort från badet nu. En annan dag kanske.

I veckan ska värmen komma ordentligt! Me like! :-)

Sköt om er!



Kommentarer
Anonym

2011-06-27 @ 22:02:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0