Sjuklingar

Lova har varit igentäppt i näsan i över en vecka nu och ingen förkylning bryter ut. Farmor sa att hon vaknat förkyld där igår men det var nog nästäppan hon menade för någon snorighet har vi inte sett till. Ringde vårdcentralen på morgonen idag då vi har förstått att Lovas otaliga uppvak på nätterna beror på näsan. Hon får inte luft och den kliar och håller på.


Vid besöket på vc kunde läkaren inte utesluta pollenallergi men han konstaterade att hon har en infektion i kroppen med för lymfkörtlarna var svullna så kanske har infektionen satt sig näsan i form av enbart täppa och inget snorande. Om inget händer, att täppan håller i och ingen förkylning bryter ut så skulle vi ringa nästa vecka för att få allergi medicin. Det har även blossat upp något eksem runt munnen som vi inte vet vad det är. Läkaren sa att det förmodligen är atopiskt. Vilket är troligt då hon verkar vara ett sådant barn.


Julia ringde från skolan precis innan vc och ett migränanfall var på gång :-( Så efter läkarbesöket var det snabbt ner till apoteket för att köpa medicin till Julia och sen vidare till skolan och hämta henne. Jag tycker så vansinnigt synd om henne. Nu ligger hon nedbäddad i mörkt sovrum och sover lilla stora stumpan.


Hon skulle med en kompis hem efter skolan och sova där och imorgon skulle de till stan för att köpa avslutningskläder. Kompisens mamma ska med till stan och vi har samma tycke kring kläder hon och jag så hon skulle kolla vad de båda valt innan de får köpa det :-) Hoppas nu bara att Julia piggnar till så hon kan åka till kompisen senare.


Nu ska jag vika den tvätt som blev kvar igår, bara orkade inte allt...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0