Mellanmål

Varenda dag när det börjar dra ihop sig för att åka och hämta Lova på dagis så får jag väcka liten Elliot. Vi ska vara där 11.15 så vid 11 brukar jag gå in till honom och det skär i hjärtat att väcka en sånhär liten snusandes killen:



Idag tog det extra lång tid att få honom att vakna, han bara kikade upp ett par ggr och dök sen ner med huvudet och somnade om igen. Känns inte riktigt rätt att han aldrig får sova färdigt sin förmiddagssömn men vad gör man, Lova vill verkligen till dagis så det är inte rättvist mot henne heller att hålla henne hemma.

Han har förresten fått en ny smakupplevelse, i positiv bemärkelse, det är ju inte mat men ändock ett mellanmål:



Han fick testa idag och gapade som en liten fågelunge och smackade och grejade :-) Man ska ju vara försiktig med mjölkprodukter men i den här var det bara 15% yougurt och sen persika, banan, äpple och havre. Så eftersom han äter dåligt med mat så är det bra att hitta mellanmål som kan mätta lite mellan gröt och trugandet med mat.

Jag är glad att ha hittat något som den lille mannen tycker är gott och som inte är gröt, päronpuré eller banan :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0