Helgen

Den här helgen försvann i ett svep. I lördags jobbade Fred på förmiddagen och sen kom syrran, Adam och mamma hit och Fred fixade med mammas bil. Hips vips var det kväll och det var dags att laga mat och fixa.


Igår hade vi bestämt skulle vara en fixardag då vi hade ommöblering och ihopsättning av byrå etc som stod på vänt. Så vi drog igång efter frukosten. Byrån till hallen sattes ihop och ställdes på plats, vi satte upp spegel och krokar. Vardagsrummet ommöblerades. Vi har på övervåningen en större hall som vi haft som tv-rum men vi tycker inte att nyttjas som det bör och framförallt är vi för lite i vardagsrummet härnere som är ett av de finare rummen i huset. Så vi flyttade ner tv:n och flyttade på soffan och ja alltihop. Vi hade ett kvadratiskt matsalsbord i vardagsrummet och det blev för skrymmande nu när tv:n kom ner så vi flyttade ut det till köket och flyttade in köksbordet i vardagsrummet, det är rektangulärt och därmed enklare att få plats med. Båda är i massiv ek så det spelar ingen roll till stolarna vilket bord som används var.


Allt blev kalasbra, vi är jättenöjda. Vardagsrummet blev rymligt och mysigt. Matsalsbordet gjorde sig jättebra i köket och förvaringen i hallen blev precis så bra som jag tänkt :-)


Tyvärr glömde jag ju helt bort att ta före-bilder :-( Så det får bli enbart lite efter-bilder men de kommer vid annat tillfälle.


Nu ska lillfisen och jag äta frukost. Ha en fin start på nya veckan.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0