Syskonträff ;-)

Igår var syrran, Adam, brorsan och Ewelyn här och fikade. Småkusinerna samlade och de är så goa allihop. Så fort någon pratade så skrattade Adam :-) oavsett den som pratade gjorde det med honom eller ej :-D Så gulligt! Ewelyn bubblade som aldrig förr och så mycket som hon pratade igår har jag inte hört någon gång, alltså sådant prat så man förstod allt hon sa. Hon börjar bli stora lilla gumman.

På kvällen blev det soffhäng som slutade med att både F och jag somnade framför filmen Big Fish, som ju faktiskt är en riktigt bra film.

05.30 ny tid vaknade trollen imorse, något senare än jag trott faktiskt. Men kl är nu 09.45 och båda två är jättetrötta :-) Ska ta Elliot nu och se om han kan slumra en stund.

Hoppas ni har en skön söndag. Här är riktigt gråmulet idag så det blir nog mest att vara inomhus. Med undantag för att ta in studsmutta, rutchkana och trädgårdsmöbler som ännu står ute här :-O



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0