Vilken glidarkväll :-D

Tänk om alla kvällar kunde vara såhär. Elliot åt ett stort lass med gröt, fick pyjamas och sen la vi honom i hans säng och satte på mobilen. Helt slut som han var så somnade han på någon minut. Lova ville äta välling själv så vi gick in med henne i hennes rum och sa godnatt. Hon åt upp vällingen och somnade. Detta skedde innan halv åtta!!

Sen återstår det ju att se hur länge de sover men ÄNDÅ!

Fatta vilken energi- och egoboost att från klockan halv åtta ha de små sovandes. Fixa i lugn och ro, kolla tv och greja. Nu lägger de sig ju oftast runt åtta varje kväll men det är en HEL DEL mer bestyr då jämfört med ikväll. Elliot brukar behöva lite sällskap, stoppa in napp, bulla upp snutte osv några ggr och ibland skriker han så vi får stå länge hos honom. Lova har mycket att styra med innan hon tar kväll och då ska det även pratas och grejas i sängen. Energiknippe utan dess like.

De stora barnen är inte hemma, Wilmer är hos deras pappa och Julia sover hos en kompis. Klockan är inte ens åtta och jag har duschat, ska passa på att fixa lite med sånt som är svårt att hinna annars.

Imorgon ska Kriztin och jag på dopsamtal kl 10, sen ska jag iväg med Julia och efter det ska vi på 2-årskalas.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0