Vill inte äta!

Elliot vill verkligen inte ha mat :-( Jag har testat mängder med burkar och kört med varje ett par dagar för att han ska få en chans att vänja sig men icke. Han klöks, spottar ut och grinar illa. Hemkokt grinar han om möjligt än mer illa åt. Banan, päronpuré, gröt och bröstmjölk är vad hans kost består av och det som han tycker är gott. Skulle ju så gärna vilja att han tyckte om vanlig mat, han är ju snart 8 månader och det känns verkligen som att han borde börjat vänja sig en del.

Det känns även som att han skulle kunna sova lite bättre på nätterna om han åt lite mer och även varierad kost. Välling totalvägrar han och det har inte med flaskan att göra för vatten dricker han mängder ur falska.

Men vad göra? Det är bara att fortsätta erbjuda och hoppas att det lossnar så småningom.

Han fick smaka Lovas välling häromkvällen och den åt han 40 ml av!!!!! Lite trist bara för den är mjölkfri och det är ju dumt att ge om de inte behöver det och om man dumt nog ska blanda in pengar så är den grymt mycket dyrare. Men om det skulle vara enda alternativet till att få honom att äta välling så får det bli så. Mjölk får han ju i sig på annat sätt senare.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0