Rensar

Jag rensar skåp, garderober, bänkar. Allt på en gång. Vet inte om det är så smart för det blir ju en del grejer överallt när det rensas på flera ställen samtidigt. Haha!

Ska stå på loppis 20 maj. Samma som förra året, hoppolekdagen. En hel drös med hoppborgar i olika storlekar för ungarna där de hoppar gratis, fika, massa "utställare" och en hel del folk var det förra året. Får se om succén upprepar sig i år men det är i vilket fall väldigt roligt. Det måste ju m.a.o passas på att rensas nu för att ta med till loppisen.

Skitväder är det här idag. Typiskt för ikväll har skolorna här våreld. Musikkår, eld, lotterier, korv, fika, ponnyridning och mycket mer. Wilmer som är med i elevrådet skulle ägna i princio hela dagen åt att förbereda för kvällen. Regnar det så stannar nog jag och lillfis hemma och så får de andra åka iväg.

Julia har migrän eller sviter efter ett migränanfall igår. Det är så synd om henne :-( Ett riktigt SKIT det där med migrän. Så störst och minst är hemma och båda sover.

Jag rensar vidare!

Häjhäj!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0